Om os

Lær os bedre at kende lige her!

OM IRON WOK

HOS IRON WOK LAVER VI ÆRLIG OG AUTENTISK MAD

Både på Østerbro og i Vanløse finder du IRON WOKs restauranter, hvorfra du kan få lækker, autentisk thai take away. Restauranten på Østerbro finder du i smukke omgivelser tæt på Nordhavn og Langelinje, som du kan tage dine udvalgte retter med dig og se. På travle Jyllingevej finder du en oase, der emmer af thailandsk autenticitet og smag, som du kan tage med dig som take away.

Vil du smage på verden?

Du finder IRON WOK på både Østerbro og i Vanløse. Her bliver den høje kvalitet og de fantastiske smage fra gadekøkkenet sat i højsædet, så du altid er garanteret wok, der emmer af autencitet, thailandske smage og alt det, du elsker.

ET STED MED PLADS TIL ALLE

VI VÆRNER OM DEN GODE STEMNING

Du har mulighed for at nyde dit måltid i vores restaurant på Østerbro, hvor vi har skabt en hyggelig atmosfære inspireret af vores hjemland, Thailand. Her kan du nyde både forretter, specialiteter og alle vores velovervejede sammensætninger af smage i vores mange hovedretter.

Er du helt vild med thailandsk mad, og kunne du tænke dig at byde dine gæster på netop dette til dit næste arrangement? Så kontakt IRON WOK. Vi laver nemlig lækker og overskuelig catering med ægte thailandske smage og krydderier. Hos Marketing Eksperten, som er vores samarbejdspartner, har de hjulpet os med en række ting. Tag et kig på deres hjemmeside.