Thai take away i Vanløse - Autentisk thaimad af gode råvarer

Elsker du smagen af det Thailandske køkken, og leder du efter dit nye stamsted, som altid kan sørge for de lækreste retter? Bestil fra Iron Wok Vanløse og forbered dig på at blive fyldt med varme smage med vores autentiske opskrifter på thai mad og wok.

4,8/5 på Google
5/5

IRONWOK SIDEN 2015

Velbekomme fra thai og wok Vanløse

Hos IRON WOK i Vanløse oplever du det ægte thailandske køkken, hvor retter bliver tilberedt fra bunden. 

Hvis du har besøgt vores restaurant i Vanløse, har du set og smagt, hvad der får vores kunder til at elske vores thaimad. Uanset om du spiser din thaimad som take away eller i restauranten, vil du opleve en autentisk madkultur, som var du på besøg i den lokale thai restaurant i Thailand. 

Vi serverer nemlig en autentisk smag af Thailand til københavnerne – enten i restaurenten eller som take away.

Thaimad i bedste kvalitet

I vores restaurant på Jyllingevej 19, 2720 Vanløse, vil du opleve en autentisk Thailandsk stemning.

Vi har sammensat vores nuværende menukort med specialiteter og klassikere fra det thailandske køkken. Her tilbereder vi retter fra bunden, da friskheden i vores retter har toppriotering også som take away.  

Vi bringer vores erfaring indenfor i det thailandske køkken ned på din tallerken. Vores mission er at skabe en autentisk smagsoplevelse for dig, din familie og venner. Vi prioriterer derfor altid høj kvalitet og gode råvarer. 

Vores perfektionistiske madlavnings stil, teknik og brug af kvalitetsmaterialer gør, at du får den bedste smag, omend det er i restaurenten i Vanløse eller som take away.

Kig forbi vores restaurant i Vanløse eller på Østerbro!

FANTASTISK AUTENTISK OPLEVELSE

Thai take away eller catering

Er du klar til en fantastisk aften med autentiske thairetter? Reservér et bord i restaurenten, eller nyd retterne derhjemme som take away. 

Mangler du catering til livets mange arrangementer, så står vi nemlig klar til at servere autentisk thaimad til dine gæster. Læs mere om vores catering, hvor du kan få et overblik over din muligheder.

Du kan bestille din take away på vores hjemmeside, hvor du også kan se de forskellige muligheder, eller du kan ringe ned til vores restaurant på Østerbro eller i Vanløse og bestille din take away. 

Vi serverer maden, så den passer til dig, og hvor stærkt du kan lide den. Ønsker du at få maden som en ægte thailænder, kan du også få det. Hold øje med chilierne på vores menukort, der indikerer, hvor stærk maden er. Hvis du er i tvivl, vil vores personale også meget gerne hjælpe med at besvare eventuelle spørgsmål.

Traditionelt thai køkken

Hos IRON WOK vil du opleve en thai madkultur uden at skulle tage flyet til Thailand. I restauranten tryller vores erfarne kokke friske råvarer om til smagfuldt- og traditionelt thaimad, så du kan opleve en bid af Thailand i Vanløse. 

På vores menu kan du finde alt fra velkendte klassikere til et twist af retter med nye fortolkninger. På den måde kan vi sikre vores gæster en velsmagende oplevelse, hvor man virkelig kan føle kærligheden til håndværket.

Vores altid passionerede kokke har sammensat et menukort, som kan mætte enhver rumlende mave til hver en tid. Hos os får du ikke kun autentisk mad fyldt med smag, du får også rig mulighed for at vælge bredt mellem forskellige variationer af traditionelle retter.

Vi kan byde på thai mad med friske råvarer af grøntsager, ris og lækre saucer. Hvis du vil have en sikker vinder, er du velkommen til at sætte tænderne i vores bestseller Phat thai, som består af lækre smalle risnudler med æg, grøntsager, nødder og valgfrit protein.

Hvis du godt kan lide at prøve autentiske retter, og elsker at springe ud i nye smage, så står vi altid klar til at tilberede én af husets specialiteter, hvor du er garanteret god varme i munden. 

Vælger du en af vores nuddel, wok, eller karry retter, har du selv mulighed for at vælge, hvilken type protein du ønsker til retten. Her kan du vælge mellem: kylling, oksekød, tofu, tigerrejer og and til din thai og wok i Vanløse.

Vil du smage på verden?

Du finder IRON WOK på både Østerbro og i Vanløse. Her bliver den høje kvalitet og de fantastiske smage fra gadekøkkenet sat i højsædet, så du altid er garanteret wok, der emmer af autencitet, thailandske smage og alt det, du elsker.

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET PÅ IRON WOK I VANLØSE

Vil du gerne holde dig opdateret på lokale nyheder, nye retter eller ønsker du blot at finde inspiration til dit næste restaurantbesøg eller til din take away? Så følg os på vores Facebook og Instagram.

Vores personale vil altid besvare dine spørgsmål. Du kan kontakte os på telefon +45 93 89 96 88 i Vanløse eller til afdelingen på Østerbro +45 53 59 38 99. Du kan også kontakte os på mail: info@ironwok.dk 

Vi glæder os til at give dig en rigtig god smagsoplevelse.