Thai take away på Østerbro - Thaimad af gode råvarer

Hos IRON WOK på Østerbro får man den helt rigtige thai oplevelse, hvor du har mulighed for at komme hele vejen rundt i det smagfulde- og verdenskendte køkken – enten i restauranten eller med take away.

4,8/5 på Google
5/5

IRONWOK SIDEN 2015

Velbekomme fra thai og wok Østerbro

På Østerbro i København, nærmere bestemt Nordre Frihavnsgade 63, finder du en autentisk og traditionel thai restaurant, hvor den thailandske madkultur, fællesskabet omkring bordet, de lange samtaler og magiske stemning er i centrum. Uanset om du er til nudler, stegte ris, karry, eller wokretter, kan du finde noget for enhver smag.

Med stor passion, hensigt og formål i at drage dig på en autentisk- og kulinarisk rejse fra vest til øst, fokuserer vores restaurant på Østerbro på at bringe den traditionelle thailandske oplevelse til livs i restauranten eller hjemme i din stue, hvis du bestiller som take away.

Råvarer af høj kvalitet

Idéen bag IRON WOK er at lave frisk og original thaimad, som du kan nyde i restauranten eller tage med hjem som take away. 

Vi bruger altid friske råvarer og laver retter fra bunden for at give dig den optimale smag. Der er meget at vælge imellem, da restauranten har en varieret menu med autentisk thaimad. Derfor kan du vælge imellem retter med kylling, oksekød, and, fisk, skaldyr og tofu.

Vi lægger vægt på traditionelt håndværk og kraftige krydderier, og det kan smages i vores autentiske retter. Vores mål er at skabe en uforglemmelig thailandsk madoplevelse for dig og dine kære. Det kan være for din familie, din bedre halvdel, dine venner og endda dine kollegaer.

Kig forbi vores restaurant på Østerbro eller i Vanløse!

FANTASTISK AUTENTISK OPLEVELSE

Oplev det traditionelle thai køkken

På vores thai restaurant på Østerbro gør vi en stor dyd ud af at mestre det thailandske køkken og madkultur til fulde, og vi serverer veltillavet thaimad i restaurenten eller som take away.

Vores passionede kokke har stor erfaring i at praktisere de helt traditionelle retter- og madlavningsteknikker fra det thailandske køkken.

Vi anvender altid friske råvarer i vores mad, så du hver eneste gang er sikret thaimad i top kvalitet – også som take away. Hvis du gerne vil ud og spise, frem for at nyde maden som take away hjemme på sofaen eller ved spisebordet med din familie eller venner, kan du bestille bord og opleve stemningen på en af vores restauranter på Østerbro eller i Vanløse. 

Vi har forsøgt at skabe en hyggelig og autentisk atmosfære fra vores hjemland, Thailand, og har derfor indrettet restauranterne i den ånd.

Vi ønsker at give dig en fantastisk oplevelse, hvor du bare skal læne dig tilbage og nyde serveringen og maden, som begge er i top kvalitet. Nyd thai og wok på Østerbro næste gang du trænger til lækker thaimad. 

Take away thaimad i restauranten

Står din aften på afslapning, eller mangler du catering til fødselsdagen, studentergildet eller noget helt tredje, så står IRON WOK klar til at servere lækre, smagfulde og autentiske thailandske retter.

Bestil din take away på hjemmesiden, hvor du også kan se vores menu, eller ring ned til vores restaurant på Østerbro eller i Vanløse og bestille din take away.

Vi tilbereder maden, så den passer til dig, og hvor stærkt du kan lide den. Ønsker du at få maden som ægte thailændere, kan du selvfølgelig også få det. På menuen er der chilier, som indikerer, hvor stærk thaimaden er. Vi hjælper også gerne med spørgsmål eller uddybende forklaring på de forskellige retter eller stærkhedsgrader.

Vil du smage på verden?

Du finder IRON WOK på både Østerbro og i Vanløse. Her bliver den høje kvalitet og de fantastiske smage fra gadekøkkenet sat i højsædet, så du altid er garanteret wok, der emmer af autencitet, thailandske smage og alt det, du elsker.

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET OMKRING IRON WOK PÅ ØSTERBRO

Vi holder dig opdateret med nye retter og lokale nyheder på vores Instagram og Facebook. Her kan du følge med, hvis du ønsker at finde inspiration til dit næste restaurantbesøg eller bare elsker at se lækker autentisk thaimad.

Har du nogen spørgsmål, som vi ikke har besvaret her på siden, eller hvis du blot er nysgerrig efter at vide mere, så tøv ikke med at kontakte vores personale enten via mail: info@ironwok.dk eller på telefon +45 53 59 38 99 for vores restaurant på Østerbro eller på telefon +45 93 89 96 88 for vores restaurant i Vanløse.

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant på Østerbro.