Thai catering København

Leder du efter noget helt særligt til din næste begivenhed? Om dette er til konfirmationen, fødselsdagen, studentergildet eller til brylluppet, så står IRON WOK klar til at servere lækker, smagfuld og autentisk thai catering i København og omegn.

5/5

Skræddersyet menu

Høj kvalitet

Mulighed for levering

Noget for alle

Få et gratis tilbud

Har du en forespørgsel på et arrangement, hvor du drømmer om autentisk catering? Kontakt os direkte gennem nedenstående formular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et ganske uforpligtende tilbud.

NOGET FOR ALLE

Catering for enhver smag

Når du skal udvælge de thairetter og thaispecialiteter, som du gerne vil have med som catering til dit næste arrangement, så vejleder vi dig gerne til at finde de helt rette smagskombinationer – både til mange og få mennesker, og til store og små portioner.

Du kan på vores menukort finde inspiration til, hvad du godt kunne tænke dig at servere for dine gæster til din begivenhed. Vi tilbereder vores retter med forskellige former for protein. Både kylling, oksekød og and, samt vegetariske valgmuligheder såsom tofu.

Det er muligt at vælge flere forskellige retter, når du bestiller thai catering i København fra IRON WOK, så dine gæster kan få lov til at få flere forskellige smagsindtryk. Det kunne eksempelvis være to forskellige karryretter, en ret med nudler, en ret med ris og nogle forretter, som alle kan vælge mellem.

Med øje for alle de thailandske kvaliteter og smagsindtryk, laves maden på helt traditionel vis og serveres dejlig varm og dampende. Så kunne tænke dig lidt anderledes mad, der skal spice dit arrangement op, så prøv thai catering i København fra IRON WOK.

SPIS DIG MÆT I DINE FAVORITTER

Et væld af muligheder for Thai catering i København

Du er ikke begrænset til vores eksisterende menu, når du skal have catering til din fest. Vi kan nemlig sagtens sammen finde en god smagssammensætning, som vil passe helt perfekt til din begivenhed.

På den måde er du ikke nødsaget til at vælge en eller flere retter, men kan vælge at mikse dine egne, så de passer til dine smagsløg, dine og dine gæsters behov og som vil være en fryd for smagsløgene hos alle dine gæster.

Vil du afprøve vores mange lækre retter, inden du bestiller thai catering i København? Så kan du bestille thairetter på vores hjemmeside, hvor du også kan se de forskellige muligheder, eller du kan ringe ned til én af vores restauranter og bestille din take away. Du er også mere end velkommen til at blive og spise i restauranten.

Vil du smage på verden?

Du finder IRON WOK på både Østerbro og i Vanløse. Her bliver den høje kvalitet og de fantastiske smage fra gadekøkkenet sat i højsædet, så du altid er garanteret wok, der emmer af autencitet, thailandske smage og alt det, du elsker.

Kontakt os

Lad os høre fra dig

Vil du høre mere om, hvad mulighederne er for thai catering i København hos IRON WOK, herunder levering, tilberedning og meget mere? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefonen på Østerbro: +45 53 59 38 99 eller på telefonen i Vanløse: +45 93 89 96 88. Du har også mulighed for at sende os en e-mail på mail: info@ironwok.dk med dine ønsker og spørgsmål, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

I mellemtiden kan du se meget mere til vores thailandske univers på vores Instagramprofil, hvor vi jævnligt poster billeder og opslag om vores lækre thairetter og thaispecialiteter samt catering.

Vi glæder os til at høre mere fra dig – velbekomme!

Læs om os i restaurantoversigten.dk 

Vi bliver også nævnt her