Take away Østerbro - Billig levering

Hos IRON WOK på Østerbro får man den helt rigtige thai oplevelse, hvor du har mulighed for at komme hele vejen rundt i det smagfulde- og verdenskendte køkken – enten i restauranten eller med take away.

4,8/5 på Google
5/5

IRONWOK SIDEN 2015

Velbekomme fra IRONWOK på østerbro

Det skal være lækkert og bekvemt at nyde et smagsfuldt måltid i hjemmevante omgivelser. Derfor tilbyder vi, hos IRON WOK, at levere de lækreste, thailandske retter lige til døren på Østerbro – og endda til en billig pris.

Take away er den nemme løsning på at få mad på bordet derhjemme. Det kan være, at du har en travl hverdag og ikke har så meget tid til at få bikset en lækker wokret sammen. Det kan også være, at dine madlavningsskills ikke er helt i top.

Hos IRON WOK kommer vi dig til undsætning. Du kan enten selv afhente din bestilling i vores restaurant på Østerbro. Men vi tilbyder også billig levering, så du blot kan læne dig tilbage i sofaen derhjemme og vente på, at vores glade udbringer ringer på døren.

Din thailandske restaurant på Østerbro 

Går du på opdagelse i vores menukort, vil du finde en masse spændende og smagsfulde thairetter, som indeholder de bedste og mest friske råvarer samt en masse krydderier, der giver en dejlig aroma til retterne.

Vores menukort består af autentiske thailandske retter, der emmer af vores kærlighed til gadekøkkenet i Thailand. Kvalitet er i højsædet, når vi tilbereder alle vores retter i vores restaurant på Østerbro.

Har du lyst til at svinge forbi, opleve stemningen i vores restaurant og tage take away med hjem? Vi nyder at tage imod alle vores gæster og give dem en rigtig god madoplevelse.

Hvad end du skulle have lyst til at blive og nyde et måltid i vores restaurant på Østerbro, eller du ønsker take away, så leverer vi hellere end gerne take away til din dør. Vores udbringning er billig, og du får leveret delikate retter, der er nytilberedte, lune og smagsfulde.

FANTASTISK AUTENTISK OPLEVELSE

Take away for enhver smag 

I vores restaurant tilbereder vi din mad, ligesom du kan lide den. Du skal selvfølgelig ikke gå på kompromis, når du bestiller take away på Østerbro. Derfor kan du både vælge vegetarisk eller tilføje lige netop det protein, som du aller bedst kan lide i din take away mad.

Det fremgår af vores menukort, hvad vores retter indeholder, så du får en ret lige efter din smag. Hvad end du ønsker at smage en af vores wokretter, karryretter, supper eller en af vores specialiteter, kan du se, hvor stærk retten er ud fra, hvor mange chilier, der er ud fra beskrivelsen.

Du kan selv tilføje enten kylling, and, oksekød, rejer eller tofu til din ret, så den passer til dine behov og ønsker. Tag endelig et kig på vores menukort og bliv inspireret af vores autentiske thailandske forretter og ekstra tilbehør.

Vi ønsker at give dig en fuldendt take away smagsoplevelse med alt, hvad hjertet begærer fra det thailandske køkken. Vi foreslår derfor også, at du smager vores specialiteter, som indeholder alt det bedste fra Thailand, hvad end du spiser i vores restaurant på Østerbro eller får udbragt takeaway.

Vi ser frem til at levere take away til dig eller tage imod dig i vores restaurant på Østerbro og servere indbydende thaimad.

Afhent eller få leveret til døren

Uanset om du er til en varm ret med nudler, eller er på jagt efter nogle sprøde forårsruller så har vi noget for enhver smag hos Iron Wok. Vi laver alle retter i traditionel thai stil, og gør meget ud af vores unikke smag i køkkenet. 

Udover det, så kan du læse hvordan flere af vores samarbejdspartnere og venner af huset, omtaler og anbefaler Iron wok i diverse blogs og guides omkring spisesteder i København. Vores partner fra Chiotto.dk skriver omkring spisesteder, diverse opskrifter til særligt airfryers, og hvordan du vælger den helt rigtige restaurant – tag et kig og bliv inspireret inden din næste take away bestilles. 

Vil du smage på verden?

Du finder IRON WOK på både Østerbro og i Vanløse. Her bliver den høje kvalitet og de fantastiske smage fra gadekøkkenet sat i højsædet, så du altid er garanteret wok, der emmer af autencitet, thailandske smage og alt det, du elsker.

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET OMKRING IRON WOK på Østerbro

Vi holder dig opdateret med nye retter og lokale nyheder på vores Instagram og Facebook. Her kan du følge med, hvis du ønsker at finde inspiration til dit næste restaurantbesøg eller bare elsker at se lækker autentisk thaimad.

Har du nogen spørgsmål, som vi ikke har besvaret her på siden, eller hvis du blot er nysgerrig efter at vide mere, så tøv ikke med at kontakte vores personale enten via mail: info@ironwok.dk eller på telefon +45 53 59 38 99 for vores restaurant på Østerbro eller på telefon +45 93 89 96 88 for vores restaurant i Vanløse.

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant på Østerbro eller i Vanløse