Take away Vanløse - Billig takeaway med udbringning

Hos IRON WOK på Østerbro får man den helt rigtige thai oplevelse, hvor du har mulighed for at komme hele vejen rundt i det smagfulde- og verdenskendte køkken – enten i restauranten eller med take away.

4,8/5 på Google
5/5

IRONWOK SIDEN 2015

Velbekomme fra Vanløse

Take away er for enhver, der ønsker at spise et lækkert, tilberedt måltid derhjemme uden selv at skulle handle og kokkerere en hel masse i køkkenet. Desuden er take away den perfekte løsning, når du skal imponere din gæster med en velkomponeret menu.

Hos IRON WOK i Vanløse gør vi en dyd ud af at levere autentisk, thailandsk mad, som imponerer hver gang. I vores restaurant kræser vi om alle vores retter, så vi kan tilbyde alle vores gæster i Vanløse den bedste asiatiske madoplevelse.

Vi ved godt, at det kan være rigtig bekvemmeligt at spise aftensmad derhjemme – også selvom man ikke selv har tid, lyst eller overskud til at bikse en ret sammen. Derfor tilbyder vi billig udbringning, så du kan få leveret dit måltid lige til døren uden selv at røre en finger.

Vores glade udbringer leverer med glæde et delikat måltid fra vores restaurant i Vanløse, som er lunt, smagsfuldt og velafbalanceret. På denne måde kan du nyde take away mad, som fik du det serveret af vores søde personale i vores restaurant.

Din foretrukne asiatiske restaurant i Vanløse 

Alle vores retter er tilberedt med de bedste og mest friske råvarer samt krydret med thailandske krydderier. Kvalitet er i højsædet, når vi tilbereder alle vores retter i vores restaurant i Vanløse. 

Vores menukort er fyldt med en masse delikate og autentiske thairetter, og derved kan du helt sikkert finde en take away ret, der passer til dig og dine behov. Du kan helt selv bestemme, når du vælger en af vores wok- eller karryretter, om du ønsker, at den skal være vegetarisk med tofu eller indeholde kylling, and, rejer eller oksekød. 

I vores menukort fremgår det ikke blot, hvilke ingredienser, de enkelte retter indeholder, men du kan også se, hvor stærke retterne er. Du kan yderligere finde et lækkert udvalg af forretter og tilbehør, der er inspireret af det thailandske gadekøkken. 

Vi vil rigtig gerne byde dig velkommen i vores restaurant, hvor du enten kan sidde og nyde thailandsk mad eller afhente det og tage det med hjem. Men vi vil også rigtig gerne levere take away til dig på din adresse i Vanløse, så du blot kan læne dig tilbage og vente på lækker mad.

FANTASTISK AUTENTISK OPLEVELSE

Take away for alle, der elsker thailandsk mad 

Når du bestiller take away fra IRON WOK i Vanløse, skal du selvfølgelig ikke gå på kompromis med dine præferencer. Vi tilbyder både lækre forretter, thailandske specialiteter, wokretter med nudler eller ris og karryretter samt diverse tilbehør. 

Hos IRON WOK vil vi rigtig gerne give dig en fuldendt take away smagsoplevelse med alt det, du elsker allermest fra det thailandske køkken. Vi tilbyder derfor specialiteter, der indeholder alt det bedste fra Thailand. 

Du bør helt sikkert smage vores delikatesser, hvad end du spiser i vores hyggelige og stemningsfyldte restaurant i Vanløse eller får udbragt takeaway. Vi ser meget frem til at levere take away til dig eller tage imod dig i vores restaurant i Vanløse og servere indbydende thaimad til dig. 

Læs også hvordan Produkteksperten tester Iron wok til at være ét af de bedste thai steder på Sjælland.

Vil du smage på verden?

Du finder IRON WOK på både Østerbro og i Vanløse. Her bliver den høje kvalitet og de fantastiske smage fra gadekøkkenet sat i højsædet, så du altid er garanteret wok, der emmer af autencitet, thailandske smage og alt det, du elsker.

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET OMKRING IRON WOK I VANLØSe

Vi holder dig opdateret med nye retter og lokale nyheder på vores Instagram og Facebook. Her kan du følge med, hvis du ønsker at finde inspiration til dit næste restaurantbesøg eller bare elsker at se lækker autentisk thaimad.

Har du nogen spørgsmål, som vi ikke har besvaret her på siden, eller hvis du blot er nysgerrig efter at vide mere, så tøv ikke med at kontakte vores personale enten via mail: info@ironwok.dk eller på telefon +45 53 59 38 99 for vores restaurant på Østerbro eller på telefon +45 93 89 96 88 for vores restaurant i Vanløse.

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant på Østerbro eller i Vanløse